• Weboldalkészítés, rendszergazdai feladatok ellátása
  • Számítógép összeszerelés, telepítés, karbantartás

Szolga'ltata'sok

Alábbiakban néhány példa amiben segítségére lehetek:

Weboldalke'sz1te's

Manapság mikor valamilyen háztartási berendezést, tv-t, telefont vagy éppen szolgáltatást keresünk, általában az első hely ahol keresgélünk az internet. Ezért aztán fontos hogy rendelkezzünk egy szép, átlátható, az alapvető információkat tartalmazó weboldallal.

Nagyon sok ingyenes minta található az interneten amiből kiindulhatunk, ezért aztán szinte egészen gyorsan elkészíthetjük saját oldalunkat. Fontos azonban, hogy mindig a saját igényeinknek megfelelően alakítsuk ezeket, így végül akár egy teljesen egyedi weboldalt hozhatunk létre.

Sza'm1to'ge'p  beszerze'se

A gyors számítástechnikai fejlődés miatt sokszor előfordulhat, hogy mikor egy új számítógépet szeretnénk vásárolni hirtelen nem is tudjuk milyet válasszunk. A fő kritérium általában, hogy gyors legyen, legalábbis mindenféleképpen gyorsabb mint az előző számítógépünk volt hiszen ezért vásároljuk.
De mégis mennyire legyen gyors? Mire van szükségünk?
Milyen videokártya, memória vagy processzor legyen benne?

Hol van a határ a gyorsaság és a gazdaságosság között? Mi az ami még megéri számunkra és mi az ami esetleg már csak pénzkidobás lenne?

Rendszerkarbantarta's

Számítógépünk használata során előfordul, hogy vásárolunk hozzá egy új eszközt aminek a beállítása esetleg körülményesebb a szokásosnál.
Azonban az is előfordul néha, hogy egyszerűen csak lelassult rendszerünk, esetleg ráférne némi rendszerezés, tisztítás esetleg az egész számítógép újratelepítése.

Teljesen érthető ha nem szeretnénk ezzel bajlódni, egyszerűen csak használni szeretnénk gépünket.
Mi lenne ha valóban csak ezzel kellene foglalkoznia, hogy használja számítógépét?

Ke'rdezzen  ba'tran

Név:

Email cím:

Üzenet:

Kérem válaszoljon az alábbi kérdésre biztonsági okokból!

9 plusz 5 = ?